Negatief zelfbeeld - Manja Neef
Ook interessant > Interview de Podcast Psycholoog

Nogmaals de Podcast Psycholoog

Omdat de podcast over negatief zelfbeeld van de Podcast Psycholoog zo druk wordt bezocht, hebben de makers besloten om een aantal extra's toe te voegen. Als je lid wordt van de Podcst Psycholoog Club kun je dat bonusmateriaal beluisteren.

 

Met Marissa bespreek ik welke problemen zich kunnen voordoen als je je client een witboek laat bijhouden. En hoe daarmee om te gaan.

Ook doen we twee rollenspelen over het inventariseren van oud gewoontegedrag en over het leren anders om te gaan met kritiek.

Interview de Podcast Psycholoog

Marissa van der Sluis is wetenschappelijk medewerker van de Universiteit van Amsterdam én therapeut. Met op de achtergrond Leonie van Dijk, die de techniek voor haar rekening neemt, bespreekt zij met haar gasten diverse psychologische onderwerpen. 

 

Omdat Marissa, naast wetenschappelijk medewerker van de Universiteit van Amsterdam, ook therapeut is, spraken we over onze ervaringen in de behandeling van mensen met een negatief zelfbeeld. Nadat we eerst voorzichtig iets over ons eigen zelfbeeld hadden verteld.

Over de valkuil van willen overtuigen, van te enthousiast complimenten geven, van ontmoedigd raken omdat je behandeling niet snel genoeg aanslaat waren we na ruim een uur eigenlijk nog niet uitgesproken.

 

Wil je het interview beluisteren?

De Podcastpsycholoog #9 Negatief zelfbeeld

Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet.

Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet.